Ontwikkel uw medewerkers

Laat uw medewerker nooit de weg van het eigen talent verlaten.

Onze diensten


The College Development Centre biedt u alle diensten die u nodig heeft om het maximale uit uw medewerkers en organisatie te halen. Deze handvatten kunnen uiteraard individueel afgenomen worden, maar om tot een optimaal resultaat te komen wordt een combinatie van diensten en producten sterk aangeraden. Een overzicht van onze diensten vindt u hieronder.

 • ONTWIKKELING

  Bij de diensten van The College Development Centre staat ontwikkeling altijd centraal. Een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van uw personeel en organisatie is onze business en passie. Dit is mogelijk met verschillende tests, assessments maar bovenal via het Development Compass. Het Development Compass geeft duidelijk inzicht in het bewuste en onbewuste handelen van uw medewerkers. Bewustwording is de eerste stap in het leerproces dat leidt tot ontwikkeling!


  Lees verder

 • ASSESSMENTS

  Naast het Development Compass, maakt The College Development Centre ook gebruik van een verscheidenheid aan andere persoonlijkheid- en intelligentietests die bijdragen aan ontwikkeling. Afhankelijk van de vraagstelling wordt er een tailor-made traject gemaakt dat een zo compleet mogelijk antwoord geeft, dit kan zowel op individueel, team of organisatieniveau. De assessments die The College Development Centre aanbiedt zijn een mix van objectieve- en subjectieve methoden.


  Lees verder

 • OUTPLACEMENT

  Om met uw organisatie vooruit te bewegen, is het in sommige situaties noodzakelijk om afscheid te nemen van medewerkers. Een outplacementtraject kan erg complex zijn en is vrijwel altijd maatwerk. Om een dergelijk traject vlekkeloos te laten verlopen neemt The College Development Centre, indien u dit wenst, alle taken die hierbij komen kijken uit handen. Door middel van trainingen, coaching en advies zorgen wij dat uw vertrekkende medewerker zo snel mogelijk weer aan de slag kan bij een passende baan!

  Lees verder

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank

Willem Juttner

Founder and Personal Coach

Wij stellen organisaties, teams en werknemers in staat om vanuit hun natuurlijke kracht succesvol te zijn. Wij geloven dat het investeren in mensen op basis van natuurlijke talenten en drijfveren leidt tot meer motivatie, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en functioneel gedrag. Het werken vanuit natuurlijk kracht zorgt niet alleen voor meer energie bij de werknemers, maar ook voor een verhoging in de efficiency en werkresultaten.

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact op via 038-455 62 69 of neem contact op via wjuttner@tcdc.nl.

Willem Juttner