Ruim aanbod aan assessments

Gericht op zowel het individu als op teams.

Ontwikkel Assessment

Bij The College Development Centre kunt u terecht voor een zeer ruim aanbod aan assessments. Gericht zowel op het individu, teams of op de organisatie als geheel. De assessments die The College Development Centre aanbiedt zijn een mix van objectieve- en subjectieve methoden om een breed scala aan vragen te beantwoorden.

Kernkwaliteiten assessment

Harde- (denk hierbij aan intelligent) als wel zachte functie-eisen (bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden) kunnen door middel van deze assessments in kaart gebracht worden. Hierdoor kunt u naast selectie-assessments ook bij The College Development Centre terecht voor ontwikkelingsassessments en loopbaanassessments.

Welke assessment geschikt is voor u, uw personeel of uw organisatie kan in overleg met The College Development Centre worden vastgesteld. Elk assessment resulteert in een onderzoeksrapport waarin de belangrijkste bevindingen inzichtelijk worden gemaakt.

Teamassessments

Met een team assessment helpen wij u een beeld te krijgen hoe uw drijfveren zich verhouden ten opzichte van anderen.

Individueel

Wilt u medewerkers op een objectieve manier bewust maken van hun minder sterke kanten en concrete ontwikkelstappen laten nemen?

Voordelen Assessment

  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)