Ruim aanbod aan assessments

Gericht op zowel het individu als op teams.

Individuele Assessments

In de huidige maatschappij gebeurd het steeds vaker dat mensen vaker en sneller wisselen van werkgever en/of functie. Door deze toenemende wisselingen in het personeelsbestand rijst de vraag of uw al dan niet toekomstige personeel geschikt is voor de functie die ze momenteel of in de toekomst gaan bekleden.

Medewerkers behouden

Daarnaast wilt u, mits het personeel geschikt is, uw medewerkers uiteraard ook graag behouden. Bij het gebruik van assessments snijdt het mes aan twee kanten. U komt namelijk te weten of uw personeel geschikt is en doordat u investeert in uw personeel voelen zij zich meer gewaardeerd. Dit leidt tot een grotere arbeidssatisfactie en hogere werkprestaties.

Een individueel assessment helpt u dus om inzicht te verkrijgen in de competenties, talenten en ambities van uw medewerkers. Aan de hand van het advies wat voortvloeit uit een individueel assessment kunt u bepalen of een medewerker op de juiste plaats zit en, indien mogelijk, actie ondernemen. Een assessment is de perfecte tool om het maximale uit uw personeel te halen en hun talenten maximaal te benutten.

Voordelen Assessment

  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)