Ruim aanbod aan assessments

Gericht op zowel het individu als op teams.

Team assessments

Het succes van uw organisatie is geen optelsom van individuele werkprestaties, maar wordt bepaald door de effectiviteit van de samenwerkingen binnen uw teams. Teams vormen de basis van vrijwel elke organisatie, met de verwachting dat medewerkers in dit team elkaar versterken. Helaas functioneert niet elk team altijd even optimaal en komt het voor dat medewerkers om welke reden dan ook niet goed met elkaar op kunnen schieten. Dit leidt tot verminderde productiviteit en dit gaat op den duur ten koste van het bedrijfsresultaat.

Een team assessment is een zeer geschikte methode om de effectiviteit van de teams binnen uw organisatie te vergroten. Door middel van een team assessment kunt u inzicht verwerven in de dynamiek binnen het team, waar uw kansen liggen en zult u uiteindelijk de slagvaardigheid van uw team aanzienlijk vergroten. Team assessments dragen niet alleen bij aan de effectiviteit van uw teams (en dus uw organisatie!) maar leiden ook tot meer werkplezier voor uw medewerkers!

Team assessment

Het Team assessment bestaat uit het individueel invullen van de online Development Compass-vragenlijst door alle teamleden. Dat gebeurt individueel en duurt ongeveer 15-30 minuten.

Na het invullen van de Development Compass meting wordt met uw teamleden een terugkoppeling ingepland van 1,5 uur op locatie door een geaccrediteerde coach. Hierin wordt besproken wat de betekenis is van de uitkomst, waar natuurlijke kracht ligt, welk potentieel zich goed leent voor doorontwikkeling en welke aspecten meer kracht kosten dan energie opleveren. Vervolgens worden één of meer teamsessies belegd met de coach en het team.

Een individueel assessment helpt u dus om inzicht te verkrijgen in de competenties, talenten en ambities van uw medewerkers. Aan de hand van het advies wat voortvloeit uit een individueel assessment kunt u bepalen of een medewerker op de juiste plaats zit en, indien mogelijk, actie ondernemen. Een assessment is de perfecte tool om het maximale uit uw personeel te halen en hun talenten maximaal te benutten.

Voordelen Assessment

  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)