Ontwikkel uw medewerkers

Haal het maximale uit uw medewerkers en organisatie!

Coaching

Ook voor coaching kunt u bij The College Development Centre terecht. Wij coachen uw medewerkers in hun professionele leven. Onze coaching is toekomstgericht en gaat uit van de ambities van uw medewerkers. De gesprekken gaan over het werk, maar kunnen ook persoonlijker van aard zijn. Vanuit hun intrinsieke motivatie gaan we samen aan de slag.

Gelijkwaardigheid

Onze coach heeft daarbij een begeleidende rol op basis van gelijkwaardigheid. Met verschillende methoden en technieken helpt onze coach uw medewerkers verder op weg. Ze leren anders om te gaan met belemmeringen en dat wat hen stimuleert te versterken.

The College Development Centre biedt ook coaching op het werk. Gedurende een afgesproken periode coachen we uw medewerkers op de werkplek. Deze methode is vooral nuttig als er een vraag leeft over een specifieke werksituatie.

Coaching werkt alleen als er een klik is tussen uw medewerker en de coach. Samen moeten we ervaren of er genoeg vertrouwen is. Om die reden starten we alle coachingstrajecten met een intakegesprek. Daarin besluiten we samen of we de samenwerking in gang zetten.

Wij werken volgens de richtlijnen van de NOBCO

Voordelen

  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

No-nonsense, geen (voor)oordelen en oprechte interesse! Zo zou ik de sessies willen omschrijven. Geen zweverig gedoe, maar gewoon straight forward communiceren. Al heel snel kwamen we tot de kern van "het probleem” waardoor ik meteen gericht aan de slag kon gaan met mijn ontwikkeling. De coach heeft mij hiervoor de juiste handvatten gegeven en al voordat onze volgende afspraak stond ingepland merkte ik dat ik anders/beter met bepaalde situaties om kon gaan, met als positief gevolg dat ik mij zelfverzekerder voelde.

Omdat bepaald gedrag of handelen toch een beetje “aard van het beestje” is en altijd een valkuil zal blijven vind ik het fijn om af en toe met de coach te blijven sparren. Ik heb hier veel baat bij; niet alleen zelf merk ik dat ik gegroeid ben, maar ook vanuit mijn omgeving krijg ik veel positieve feedback!

Angela de NobelHR Advisor, Novo Nordisk

“Coaching op basis van je potentiële en natuurlijke kracht; dat is waar het bij TCDC om gaat. Niet coachen op wat je niet kan, maar coachen met een focus op jouw natuurlijke kracht. In een korte tijd heb ik veel over mijzelf geleerd en over hoe ik acteer op de werkvloer. Ik merk dat er een natuurlijke verandering heeft plaatsgevonden, zonder dat ik het zelf heel bewust door had. Mijn collega’s hebben mij een grote progressie zien maken. Dit neem ik mee voor de rest van mijn leven. The College Development Centre beveel ik van harte aan!"

Michiel Brinkhuis, Online marketing & communicatie adviseurRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)