Ontwikkel uw medewerkers

Haal het maximale uit uw medewerkers en organisatie!

Coaching

Ook voor coaching kunt u bij The College Development Centre terecht. Wij coachen uw medewerkers in hun professionele leven. Onze coaching is toekomstgericht en gaat uit van de ambities van uw medewerkers. De gesprekken gaan over het werk, maar kunnen ook persoonlijker van aard zijn. Vanuit hun intrinsieke motivatie gaan we samen aan de slag.

Gelijkwaardigheid

Onze coach heeft daarbij een begeleidende rol op basis van gelijkwaardigheid. Met verschillende methoden en technieken helpt onze coach uw medewerkers verder op weg. Ze leren anders om te gaan met belemmeringen en dat wat hen stimuleert te versterken.

The College Development Centre biedt ook coaching op het werk. Gedurende een afgesproken periode coachen we uw medewerkers op de werkplek. Deze methode is vooral nuttig als er een vraag leeft over een specifieke werksituatie.

Coaching werkt alleen als er een klik is tussen uw medewerker en de coach. Samen moeten we ervaren of er genoeg vertrouwen is. Om die reden starten we alle coachingstrajecten met een intakegesprek. Daarin besluiten we samen of we de samenwerking in gang zetten.

Wij werken volgens de richtlijnen van de NOBCO

Voordelen

  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Odin Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het ODC is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)