Ontwikkel uw medewerkers

Haal het maximale uit uw medewerkers en organisatie!

Ontwikkeling

De maatschappij en de arbeidsmarkt van nu zijn constant in beweging en organisaties die hier tijdig op weten te anticiperen zijn de winnaars van morgen. Zij die hierop weten te anticiperen hebben één ding gemeen: Ze zijn constant bezig om zichzelf en haar personeel te ontwikkelen en verbeteren. De organisatie van morgen ziet in dat de ontwikkeling van medewerkers tevens een uitgelezen kans is om talenten aan zich te binden.

Dynamische omgeving

The College Development Centre heeft als missie organisaties te loodsen door het continu veranderende landschap van personeel en arbeid. Dit proberen wij te doen aan de hand van de diensten en producten die wij aanbieden.

We maken voornamelijk gebruik van het Development Compass, deze tool geeft met behulp van beelden een betrouwbaar en gevalideerd inzicht in het bewuste en onbewuste handelen van uw medewerkers. Door het Development Compass te gebruiken wordt de productiviteit en betrokkenheid van uw medewerkers vergroot.

Dit zorgt voor een gezondere organisatie waarin mensen vanuit hun natuurlijke kracht en bezieling samenwerken en zo bijdragen aan de doelstellingen van uw organisatie. Dit borgt duurzame groei en succes en maakt ontwikkeling vanzelfsprekend.

Medewerkers ontwikkelen

Het unieke aspect van het Development Compass is dat het naast bewuste talenten en drijfveren, ook de onbewuste talenten en drijfveren in kaart brengt. Natuurlijk talent, ontwikkelbaar talent en aangeleerde competenties worden door het Development Compass inzichtelijk gemaakt.

Maar ook wordt duidelijk voor welke competenties ontwikkeling zeer moeizaam gaat worden. De inzichten en begeleiding vanuit het Development Compass maken dat mensen hun natuurlijke competenties beter leren inzetten, afgestemd op de doelstellingen van de organisatie. Dit leidt tot meer productiviteit, motivatie en positief gedrag bij individuen en in teams.

Naast het Development Compass maken wij bij ontwikkelingstrajecten gebruik van een verscheidenheid aan persoonlijkheidstests en intelligentietests om u een compleet beeld te geven uw medewerker.

Voordelen

  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)