Een toekomst met perspectief

Wij adviseren en ondersteunen u en uw vertrekkende medewerker

 

Outplacementtraject

Is er sprake van verminderd functioneren of moet u wegens reorganisatie afscheid nemen van één of meerdere medewerkers, dan is het belangrijk om dat op een zorgvuldige en professionele manier te doen.  Zo ontstaat voor zowel werkgever als werknemer een toekomst met perspectief.

Outplacement is maatwerk

Wanneer u kiest voor een outplacementtraject bij The College Development Centre, kiest u voor een persoonlijke aanpak: resultaatgericht, duidelijk, praktisch en toegespitst op uw specifieke situatie.  Wij doen dat uiteraard met veel zorgvuldigheid en aandacht. Gedurende het hele outplacementtraject adviseren en ondersteunen wij u en uw vertrekkende medewerker. Met coaching, training en advies proberen wij uw medewerker weer naar een nieuwe en passende uitdaging te begeleiden.

Waarom The College Development Centre?

De meerwaarde van een outplacementtraject bij The College Development Centre is dat wij op een objectieve en betrouwbare manier onderzoek doen naar de sterke en minder ontwikkelde eigenschappen van uw  medewerker. De resultaten van dit onderzoek gebruiken wij om een vervolgstap te vinden die past bij de innerlijke drijfveren van uw medewerker(s). Dit vergroot de kans op het vinden van een baan die bijdraagt aan de toekomst.

Wij bieden uw medewerker professionele begeleiding die de kans op een nieuwe baan vergroot, het proces versnelt en de duurzame inzetbaarheid bevordert. Wilt u meer weten over ons outplacementtraject? Neem dan contact op met onze consultants op het telefoonnummer 038 – 455 62 69 of stuur een email naar info@tcdc.nl

Voordelen

  •    Persoonlijke aanpak
  •    Individuele begeleiding
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)