Even voorstellen: Marissa Bootsma

Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Marissa Bootsma, 32 jaar en sinds 1 mei werkzaam als consultant assessment & ontwikkeling bij The College Development Centre in Zwolle. Na mijn studies Bedrijfskunde (BSc) en Human Resource Management (MSc) aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik gestart als recruitment adviseur bij KPMG. Mijn passie, ‘het bewegen van talenten richting organisaties en het creëren van de juiste match,’ sloot goed aan bij deze functie. Het ontwikkelen van talenten, vraagstukken rondom ziekteverzuim en overige HR gerelateerde vraagstukken kwamen ruim 3 jaar later aan bod in mijn volgende uitdaging als HR adviseur bij mth accountants & adviseurs.

Na mijn rol als HR adviseur heb ik binnen mth accountants & adviseurs de recruitment afdeling opgezet. Naast het bewegen van talenten en het creëren van de juiste match bleef het ontwikkelen van talenten mij trekken. Hoe benut je jouw talent en het talent van collega’s om je heen? Wie staat wanneer in zijn / haar kracht? Hoe creëer je zoveel mogelijk betrokkenheid? Wanneer functioneert het team het beste en wanneer zijn werknemers gelukkig? In dit soort vraagstukken ben ik erg geïnteresseerd. Kortom, tijd voor een nieuwe stap bij The College Development Centre!

Graag wil ik u helpen met deze ontwikkelvraagstukken. Samen kunnen we bekijken wat uw behoefte is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en / of de ontwikkeling van teams binnen uw organisatie. Werken vanuit de natuurlijke kracht? Ik ga met veel enthousiasme samen met u aan de slag!

Ik kom graag met u in contact via mbootsma@tcdc.nl of via (038) 455 62 69.

Leave a Reply