Daadwerkelijk onderscheidende diensten!

Diensten die zich kenmerken door diepgang, maatwerk én oplossingen

Wie zijn wij?

Bij The College Development Centre stellen wij organisaties, teams en werknemers in staat om vanuit hun natuurlijke kracht succesvol te zijn. Dit doen wij door inzicht te bieden in talenten en kwaliteiten, en daardoor ontwikkeling mogelijk te maken, met als resultaat geïnspireerde medewerkers en florerende organisaties. De (online) assessments die wij aanbieden geven een dieper inzicht in uw organisatie: Waar zit het talent? Hoe krijg ik inzicht in de competenties van mijn team? Maar ook, hoe zorg ik dat het aanwezig talent zich gewaardeerd voelt en bij mijn organisatie blijft?

Kwaliteit, ervaring en betrouwbaarheid!

The College Development Centre, onderdeel van The College Holding, is uitgegroeid tot een brede Human Resources partner. Wij verdiepen ons in uw vraag en organisatie en gaan op zoek naar uw achterliggende behoeften. Met onze jarenlange ervaring, onze brede kennis en onze mensgerichte benadering, leveren wij daadwerkelijk onderscheidende diensten. Diensten die zich kenmerken door diepgang, maatwerk én oplossingen.

Onze visie

Wij geloven dat het investeren in mensen op basis van natuurlijke talenten en drijfveren leidt tot meer motivatie, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en functioneel gedrag. Mensen laten doen waar ze goed in zijn en van daaruit de verbinding laten maken met het behalen van de beoogde doelstellingen en de gewenste resultaten.

Wilt u meer van ons weten? Neem dan contact met ons op.

Voordelen

  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank

Ons team

Willem Juttner

Theun Leentjes

Jarno Schuurkamp

Mick Holwerda

Marissa Bootsma

Frederique Molendijk

Willemijn Juttner

Nancy Juttner