Haalt u het beste uit uw mensen?

Een enthousiast team, gedreven om het beste uit mensen te
halen vanuit hun natuurlijke talenten, competenties en drijfveren.

Accreditatie

Met trots kunnen wij melden dat vier van onze collega’s accreditatie tot Development Compass Certified Professional is toegekend! Deze accreditaties zijn nodig om het Development Compass op een gevalideerde en betrouwbare manier terug te koppelen. Bij dezen feliciteert The College Development Centre Willem, Theun, Marissa en Frédérique met het behalen van hun accreditatie!

Werken in natuurlijke kracht

Jezelf echt kennen en bewust zijn van zowel je kracht als minder ontwikkelde kanten, klinkt eenvoudiger dan dat het is. Het kost veel energie om je blik naar binnen te richten, laat staan om dan ook daadwerkelijk je gedrag aan te passen. Willem, Theun, Marissa en Frédérique hebben echter ondervonden dat er niets mooier is dan een cliënt het bewustzijn te geven om volledig je persoonlijkheid en competenties te benutten en ze zelf succesvol te kunnen werken in samenwerking met je collega’s.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook ervaren wat het Development Compass voor u of voor uw medewerkers kan betekenen? Bel voor vrijblijvende informatie naar 038-455 6269 of stuur ons een email via het contactformulier.

Voordelen Assessment

  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)