Haalt u het beste uit uw mensen?

Een enthousiast team, gedreven om het beste uit mensen te
halen vanuit hun natuurlijke talenten, competenties en drijfveren.

Onze diensten

Talent binden en boeien in een sterk concurrerende en een steeds veranderende markt.

 • RECRUITMENT

  Heb ik de juiste persoon op de juiste plek? Medewerkers duurzaam met je organisatie verbinden begint al bij een goede werving en selectie procedure. Zou het niet prettig zijn als je een blauwdruk van iemands persoonlijkheid zou kunnen inzien?


  Lees verder

 • TALENTONTWIKKELING

  Hoe behouden wij onze (top)talenten? U weet dat uw medewerkers het grootste kapitaal zijn binnen uw bedrijf. Het is daarom van belang om rekening te houden met de wensen en de talenten van uw (top)medewerkers.


  Lees verder

 • TEAMONTWIKKELING

  Hoe laat ik mijn team (nog) beter presteren? Teams presteren beter áls u van ieders toegevoegde waarde gebruik weet te maken. Gemotiveerde, zelfbewuste medewerkers zijn minder gevoelig voor uitval en dragen positief bij in uw organisatie.

  Lees verder

 • DUURZAME INZETBAARHEID

  Ben ik wel zuinig op mijn medewerkers? Wanneer u inzet op duurzame inzetbaarheid benut u het aanwezige talent in uw organisatie optimaal. Hiermee vergroot u de betrokkenheid, het werkplezier en de ontwikkeling van uw medewerkers.

  Lees verder

 • UITSTROOM

  Begeleid ik mijn vertrekkende medewerker goed? Door met vertrekkende medewerkers over ontwikkelbaar potentieel en natuurlijke kracht te praten, wordt de dynamiek tijdens gesprekken veel positiever.


  Lees verder

 • DEVELOPMENT COMPASS

  Het Development Compass draagt bij aan een gezondere organisatie waarin mensen vanuit hun natuurlijke kracht en bezieling samenwerken en zo bijdragen om de doelstellingen van uw organisatie te halen. Dit borgt duurzame groei en succes en maakt ontwikkeling vanzelfsprekend.

  Lees verder

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank

Willem Juttner

Founder and Personal Coach

Wij stellen organisaties, teams en werknemers in staat om vanuit hun natuurlijke kracht succesvol te zijn. Wij geloven dat het investeren in mensen op basis van natuurlijke talenten en drijfveren leidt tot meer motivatie, betrokkenheid, verantwoordelijkheid en functioneel gedrag. Het werken vanuit natuurlijk kracht zorgt niet alleen voor meer energie bij de werknemers, maar ook voor een verhoging in de efficiency en werkresultaten.

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact op via 038-455 62 69 of neem contact op via wjuttner@tcdc.nl.

Willem Juttner