Haalt u het beste uit uw mensen?

Een enthousiast team, gedreven om het beste uit mensen te
halen vanuit hun natuurlijke talenten, competenties en drijfveren.

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is het vermogen van medewerkers om een arbeidsleven lang gezond, plezierig en productief te werken. Een duurzaam inzetbare medewerker voegt waarde toe, doordat hij of zij vitaal, productief en gemotiveerd is. En dat werkt twee kanten op: voldoening voor het individu en een positief effect op de doelen van uw organisatie.

Toegevoegde waarde leveren

Duurzame inzetbaarheid is het vermogen van de medewerker om nu en in de toekomst toegevoegde waarde te leveren voor een organisatie en daarbij zelf ook meerwaarde te ervaren. De HRM-thema’s talentmanagement en duurzame inzetbaarheid zijn van belang voor gelukkige medewerkers en nemen een centrale positie in bij het thema duurzame inzetbaarheid.

Iedere organisatie gebruikt een andere definitie van talent, maar het draait in alle gevallen om het optimaal benutten van de kwaliteiten van iedere persoon in de organisatie in relatie tot de organisatiedoelstellingen. Doen waar we goed in zijn geeft hoge betrokkenheid, plezier en werkgeluk. Die hoge betrokkenheid leidt tot betere resultaten op allerlei vlakken, niet alleen voor het individu, maar zeker ook voor uw bedrijf.

Het resultaat:

Het werken vanuit natuurlijk kracht zorgt niet alleen voor meer energie bij de werknemers, maar ook voor een verhoging in de efficiency en werkresultaten.

  • Betrokkenheid | Zingeving in het werk door ruimte voor eigen verantwoordelijkheid, vakmanschap en ideeën vanuit medewerkers. Betrokken bij het werk, betrokken bij elkaar.
  • Werkplezier | Autonomie in het werk, verbinding met collega’s en ruimte voor vakmanschap: cruciale factoren die bijdragen aan bevorderen van werkplezier en verminderen van werkstress.
  • Ontwikkeling | Inzetbaar blijven door de ontwikkelingen in het vak bij te houden, nieuwe kennis op te doen en extra opleidingen te volgen.

Voordelen

  •    Realiseer de beste match
  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)