Haalt u het beste uit uw mensen?

Een enthousiast team, gedreven om het beste uit mensen te
halen vanuit hun natuurlijke talenten, competenties en drijfveren.

Outplacement

Is er sprake van verminderd functioneren of moet u wegens reorganisatie afscheid nemen van één of meerdere medewerkers, dan is het belangrijk om dat op een zorgvuldige en professionele manier te doen.  Zo ontstaat voor zowel werkgever als werknemer een toekomst met perspectief.

Constructieve bijdrage leveren

In die gevallen dat medewerkers zijn vastgelopen in hun functie kan het Development Compass assessment een belangrijke rol spelen in transitie van medewerkers. Hetzij intern, hetzij extern maar altijd gebaseerd op potentieel en natuurlijke kracht van individuen in relatie tot motivatie, gedrag en valkuilen. Door met deze medewerkers ook over ontwikkelbaar potentieel en natuurlijke kracht te praten, wordt de dynamiek tijdens gesprekken veel positiever.

Medewerkers zullen hierdoor eerder geneigd zijn een constructieve bijdrage te leveren om tot een passende oplossing te komen. Dit heeft ook een positief effect op de medewerkers die bij u blijven werken.

Het resultaat:

De meerwaarde van een outplacementtraject bij The College Development Centre is dat wij op een objectieve en betrouwbare manier onderzoek doen naar de sterke en minder ontwikkelde eigenschappen van uw  medewerker. De resultaten van dit onderzoek gebruiken wij om een vervolgstap te vinden die past bij de innerlijke drijfveren van uw medewerker(s). Dit vergroot de kans op het vinden van een baan die bijdraagt aan de toekomst.

Voordelen

  •    Realiseer de beste match
  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)