Haalt u het beste uit uw mensen?

Een enthousiast team, gedreven om het beste uit mensen te
halen vanuit hun natuurlijke talenten, competenties en drijfveren.

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling is essentieel voor het toekomstige succes van organisaties. Het efficiënt ontwikkelen van uw (top)professionals maakt dat zij zich langer verbinden aan de organisatie en organisatiedoelen. Zodoende blijft kennis, ervaring en  innovatiekracht voor uw bedrijf behouden en worden personeelskosten optimaal gemanaged.

Verandering arbeidsmarkt

In het recente verleden werkten medewerkers langdurig voor één en dezelfde werkgever. De afgelopen jaren is deze situatie gewijzigd en maken medewerkers sneller de overstap naar een ander bedrijf. Dit kan een voordeel zijn, omdat talent van de concurrent makkelijker de overstap durft te maken naar uw organisatie.

Het grote nadeel is dat dit omgekeerd ook kan gebeuren met uw talent, zeker als zij het gevoel hebben stil te staan in hun ontwikkeling. Door deze dynamiek is het des te belangrijker geworden om gedegen ontwikkelmogelijkheden te bieden om uw medewerkers langer aan uw organisatie te binden.

Het resultaat:

Tevreden medewerkers die hun capaciteiten maximaal kunnen inzetten en daardoor tevreden van hun werk en bijhorende verantwoordelijkheden genieten. Uw bedrijf wordt er succesvoller van!

De ontwikkeling van individuen kan gerichter plaatsvinden door gebruik te maken van het Development Compass. Met onze aanpak zorgen wij er samen met u voor dat door effectief talentmanagement, u meer rendement haalt en kosten bespaart tijdens het ontwikkelen en coachen van uw medewerkers. U krijgt beter functionerende en gemotiveerdere medewerkers die duurzaam bijdragen aan het resultaat van uw bedrijf. Daarna kan op basis van de meting effectieve coaching plaatsvinden met blijvend resultaat tot gevolg.

Voordelen

  •    Realiseer de beste match
  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)