Haalt u het beste uit uw mensen?

Een enthousiast team, gedreven om het beste uit mensen te
halen vanuit hun natuurlijke talenten, competenties en drijfveren.

Teamontwikkeling

Voor het samenwerken in teams biedt het Development Compass een uitstekende ingang om beschikbare, ontluikende en ontbrekende kwaliteiten te achterhalen en vervolgens te versterken of aan te vullen. De kracht van teams hangt nauw samen met de kracht van de individuele teamleden. Met een Development Compass teamassessment wordt duidelijkheid gecreëerd over de samenstelling, mogelijkheden en hick-ups van teams. Maar hoe borgt u een optimale samenstelling van een team met de benodigde variatie in talent? Hoe optimaliseert u de samenwerking tussen teamleden? Wat doet u aan teamontwikkeling?

Dynamische teams

Waar in het verleden functieprofielen veelal generiek waren, wordt er hedendaags steeds vaker gekeken naar de kwaliteiten van een medewerker. Tegenwoordig is er steeds meer belangstelling voor duurzame inzetbaarheid. Dat wil zeggen dat binnen het bestaande werkproces de verdeling van taken en rollen zodanig worden aangepast dat ze beter aansluiten bij wat medewerkers kunnen en willen.

Dit vraagt van uw medewerker(s) een dynamische en zelfbewuste instelling. Wanneer u in uw bedrijf teams vormt of ontwikkelt, wilt u ongetwijfeld weten wat de werkelijke kracht is van uw medewerkers en welke teamindeling er nodig is om optimaal gebruik te maken van elkaars kracht. In teamverband is het dan van groot belang om de kernkwaliteiten van uw medewerkers te kennen.

Een teamassessment biedt u uitkomst. Het in kaart brengen van de natuurlijke kracht, het ontwikkelpotentieel en kwetsbare kanten van teamleden en hun dynamieken zal heel verhelderend werken. Op basis van deze analyse kunnen gerichte wijzigingen in de teamsamenstelling of rollen worden aangebracht zodat een betere balans ontstaat. Bij het aannemen van nieuwe teamleden biedt het Development Compass de mogelijkheid om na te gaan, welke drijfveren en bijbehorende competenties binnen het team door hem of haar worden versterkt.

Het resultaat:

Het Development Compass leidt gegarandeerd tot een gezonde teamgeest, meer motivatie en betere prestaties voor uw organisatie. Daarnaast kan er op effectieve wijze coaching en training worden aangeboden voor het reduceren van knelpunten en het versterken van natuurlijke kracht en het ontwikkelen van potentieel. Teamontwikkeling is essentieel voor uw organisatie.

Voordelen

  •    Realiseer de beste match
  •    Inzicht in functiespecifieke competenties
  •    Inzicht in ontwikkelpotentieel en motivatie
  •    Uitgebreide terugkoppeling en rapportage

Gratis whitepaper

Ontdek in 5 minuten de invloed van onbewuste drijfveren op uw personeelsbeleid!

Whitepaper Odin Development Compass
Download Whitepaper Odin Development Compass

“The College Development Centre heeft haarfijn en duidelijk aan kunnen geven waar medewerkers in hun kracht staan en wat wel en niet te ontwikkelen is. In een dynamische teamdag zijn de uitkomsten besproken. Uiteindelijk heeft het Development Compass veel inzicht gegeven waar we als team verder op doorbouwen. Het Development Compass is eenvoudig en prima toepasbaar. Ik beveel het u van harte aan."

Manager Groot ZakelijkRabobank
Willem Juttner

Wij behandelen op deze website een aantal belangrijke onderwerpen en hebben enkele accenten gezet. Wij hopen dat dit u helpt om uw richting te bepalen.

U kunt bij The College Development Centre terecht voor advies en begeleiding over de belangrijkste veranderingen in de markt. Heeft u vragen over een onderwerp? Neem dan direct contact met ons op en wij bellen u binnen 24 uur terug.

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer(verplicht)